Duurzame mondkapjes in je eigen huisstijl

Mondkapjes zijn in verschillende situaties verplicht of gewenst. Standaard mondkapjes zijn een optie, maar die hebben niet de juiste uitstraling voor je bedrijf en merk en zijn veelal niet duurzaam.

Daarom heeft Izzy Branding|Fashion for Brands duurzame en comfortabele mondkapjes ontwikkeld met een goede pasvorm die we in elke huisstijl kunnen maken. Zo komen je bedrijf, merk en medewerkers positief en representatief voor de dag.


Custom mondkapjes als aanvulling op bedrijfskleding en promotiekleding

We zijn van origine een jonge Nederlandse ontwerper en producent van duurzame tailor made bedrijfskleding en promotiekleding. Vanuit onze opdrachtgevers en andere bedrijven krijgen veel vraag naar mondkapjes. Dat is gezien de huidige tijd niet onverstandig. Maar dan wel 'Izzy Branding style'. Dus duurzaam, kwalitatief goed en met een perfecte fit. En bovenal mooi, positief en fashionable. Volgens ons is dat goed gelukt.


Alle denkbare (huis)stijlen en designs

Onze duurzame mondkapjes maken we in alle denkbare designs, huisstijlen, logo's en branding. Ze zijn dus ideaal voor horeca, contactberoepen, winkels, campings, internationale transportbedrijven en andere organisaties waar mondkapjes verplicht of wenselijk zijn.


  Duurzaam, wasbaar, makkelijk ademend en goed aansluitend

  We maken onze mondkapjes met zorg en met een perfecte pasvorm. Voor de mondkapjes gebruiken we milieuvriendelijke en comfortabele ademende stoffen. Ze zijn onbeperkt wasbaar op elke temperatuur met behoud van vorm, kleuren en andere eigenschappen. De mondkapjes hebben een goede pasvorm en sluiten goed aan.  We maken de mondkapjes duurzaam in Nederland en Europa.


  De voordelen van Izzy Mondkapjes

  • in elke huisstijl of elk design leverbaar
  • herbruikbaar en onbeperkt wasbaar op elke temperatuur. Zie de wasvoorschriften van het RIVM.
  • duurzaam, comfortabel, huidvriendelijke en antibacterieel
  • perfect aansluitende pasvorm
  • twee lagen stof voor extra bescherming en toch makkelijk ademend
  • verkrijgbaar in verschillende maten of verstelbaar 1-size-fits-all
  • snelle levertijd in flexibele aantallen

  Specificaties

  Onze mondkapjes maken we eerlijk en duurzaam in Nederland en Europa.  We gebruiken superieure innovatieve milieuvriendelijke stoffen geselecteerd op langdurig comfort, huidvriendelijkheid en goed ademend en vochtafdrijvend vermogen.Voor onze prints gebruiken we moderne, meest eco-vriendelijke technieken met ongekende mogelijkheden en mooie kleuren.

   

  Izzy mondkapjes zien er fantastisch uit en hebben een perfecte aansluitende pasvorm. Ze hebben twee lagen voor extra bescherming en ze zijn toch comfortabel ademend. Ze voldoen aan de NEN-eisen van niet-medische mondkapjes van het RIVM.

   

  Izzy mondkapjes zijn onbeperkt wasbaar, zonder dat de stof of kleuren aangetast wordt. Het RIVM adviseert dagelijks wassen op minimaal 60C in de wasmachine.