De Izzy Cover©, Safety made Beautiful

Voor contactberoepen zoals zorgpersoneel, kappers, beautysalons en andere contactberoepen waar maximale zekerheid wenselijk is, hebben we de herbruikbare Izzy Cover© ontwikkeld. De Izzy Cover© is de enige duurzame optie in Nederland om gecertificeerde mondmaskers te combineren met een eigen representatief design.

 

De Izzy Cover© is vederlicht, comfortabel, makkelijk ademend en past perfect over elk gecertificeerd papieren mondmasker. De Izzy Cover© voel je niet bij het dragen en hij biedt maximale veiligheid met een positieve uitstraling.

 

De Izzy Cover© is de enige optie in de markt die gecertificeerde maskers combineert met een eigen design.

 

De Izzy Cover© is ideaal voor contactberoepen, zorginstellingen, thuiszorg, kappers, salons, tandartsen en andere bedrijven die hun medewerkers en klanten maximaal moeten of willen beschermen op een mooie, positieve en fashionable manier.


Veilig en IIR-gecertificeerd (= chirurgisch mondmasker) 

De Izzy Cover© is samen met een gecertificeerd masker (IIR of FFP) geschikt voor alle zorg en contactberoepen.


Veiligheid met de juiste uitstraling

De Izzy Cover© is het beste van twee werelden: In combinatie met een gecertificeerd papieren mondneus-masker biedt de Izzy Cover© maximale veiligheid(*) voor je medewerkers en klanten met een positieve en representatieve uitstraling.
  Mooi, duurzaam, veilig en comfortabel

  De Izzy Cover© is een onbeperkt wasbare, vederlichte en comfortabele herbruikbare cover die perfect past over alle gecertificeerde papieren wegwerpmaskers. De Izzy Cover© kan je voorzien van elke huisstijl of elk denkbaar ander design.


  De voordelen de Izzy Cover©

  • maximale veiligheid mogelijk met een positieve uitstraling
  • past over elk gecertificeerd papieren mondneus-masker en is herbruikbaar
  • comfortabel, goed ademend, vederlicht en onbeperkt wasbaar (machinewas minimaal 60 graden, zie wasvoorschriften van het RIVM)
  • in elke huisstijl en elk design leverbaar
  • verkrijgbaar in drie maten: Large, Medium en Small
  • snelle levertijd van circa 5 werkdagen in flexibele aantallen

  (*) Veiligheid

  De Izzy Cover© biedt contactberoepen en zorgpersoneel de mogelijkheid van maximale veiligheid voor klanten en medewerkers met een positieve, prettige uitstraling. De Izzy Cover© kan namelijk in elke huisstijl óver elk gecertificeerd papieren mondneus-masker zonder dat je het merkt. De veiligheid wordt bepaald door het gecertificeerde masker onder de Izzy Cover©.

  Lees hier de richtlijn van het RIVM over mondmaskers: Bijlage bij de LCI-richtlijn COVID-19