De Izzy Cover©, Safety made Beautiful

Voor contactberoepen zoals zorgpersoneel, kappers, beautysalons en andere waar maximale zekerheid verplicht of wenselijk is, hebben we de herbruikbare Izzy Cover© ontwikkeld.

 

De Izzy Cover© is vederlicht, comfortabel, makkelijk ademend en past perfect over elk gecertificeerd papieren mondmasker. De Izzy Cover© voel je niet bij het dragen en hij biedt maximale veiligheid met een positieve uitstraling. De Izzy Cover© is de enige optie in Nederland om gecertificeerde mondmaskers te combineren met je eigen huisstijl.

 

De Izzy Cover© is ideaal voor contactberoepen, zorginstellingen, thuiszorg, kappers, salons, tandartsen en andere bedrijven die hun medewerkers en klanten maximaal moeten of willen beschermen op een mooie, positieve en fashionable manier.


Veilig en gecertificeerd

De Izzy Cover© is samen met een gecertificeerd masker (IIR of FFP) geschikt voor alle zorg en contactberoepen.


Veiligheid met de juiste uitstraling

De Izzy Cover© is het beste van twee werelden;  in combinatie met een gecertificeerd papieren mondneus-masker biedt de Izzy Cover© maximale veiligheid(*) voor je medewerkers en klanten met een positieve en representatieve uitstraling.  Mooi, duurzaam, veilig en comfortabel

  De Izzy Cover© is een wasbare, vederlichte en comfortabele herbruikbare cover die perfect past over elk gecertificeerde papieren wegwerpmasker zonder dat je het voelt. De Izzy Cover© kan je duurzaam voorzien van elke huisstijl of elk ander design.


  De voordelen de Izzy Cover©

  • maximale veiligheid mogelijk met een positieve uitstraling
  • past over elk gecertificeerd papieren mondneus-masker en is herbruikbaar
  • comfortabel, goed ademend, vederlicht en onbeperkt wasbaar (machinewas minimaal 60 graden, zie wasvoorschriften van het RIVM)
  • in elke huisstijl en elk design leverbaar
  • verkrijgbaar in de maten: Large en Medium
  • standaardlevertijd van circa 5 werkdagen

  (*) Veiligheid

  De Izzy Cover© biedt contactberoepen en zorgpersoneel de mogelijkheid van maximale veiligheid voor klanten en medewerkers met een positieve, prettige uitstraling. De Izzy Cover© kan namelijk in elke huisstijl óver elk gecertificeerd papieren mondneus-masker zonder dat je het merkt. De veiligheid wordt bepaald door het gecertificeerde masker onder de Izzy Cover©.

  Lees hier de richtlijn van het RIVM over mondmaskers: Bijlage bij de LCI-richtlijn COVID-19